RELEASE!

5. mars, 2013 av Kjetil

Kavaleriet slipper bok/plate LØRDAG 13.APRIL på DEICHMANSKE BIBLIOTEK, avd GRÜNERLØKKA.

Under isen ligger himmelen

28. september, 2012 av Kjetil

Kavaleriet er i opprustningstid – her er et stykke kald krig:

RekonVALSér Eder!

4. september, 2011 av Kjetil

Den varme sommeren er over, og for tur står regn, lite vals og Høstdepresjon.

Fortvivl ikke! Losjer Eder inn på Godt Haab!

Musikkfest 4. juni

25. mai, 2011 av Kjetil

Som Hr. Chistian Quart talede og gæstikulerede, var det her forleden, før han smalt i Kartet med sin lækre Skindhandske;

.

-HER SKAL KAVALERIET SPILLE!:

Og hvor mere belejligt og sømmende kan der stables opp en Scene, enn ræt bak selveste Skippergade? Ho, ho de tre Herrer kan jo nærmest sprade til Koncertos! Nej, ingen behøver sende bud efter Diligencen denne dag!

.

KAVALERIET spiller kl. 18:00, på Christiania Torv:

.

.

Schieß mich! Mit einer Harpune!

2. mai, 2011 av Kjetil

Det blir musikkvideo! Med Annleis Film på avtrekkeren!

Tildelinger Fond for lyd og bilde

Skipperleaks #2

13. januar, 2011 av Kjetil

http://www.ffuk.no/fondets-tildelinger.70871.no.html

Skipperleaks #1

19. desember, 2010 av Kjetil

John Dee 25.november!

13. november, 2010 av Kjetil


Torsdag 25.11.10 John Dee
LADY MOSCOW + KAVALERIET
Inspirert av country, americana og rock med innslag av balkanske rytmer og tradisjonell folkemusikk har Lady Moscow gjort seg bemerket som et fantastisk liveband. Debutalbumet ”Barrel Dance” kom i 2008 og nå er endelig oppfølgeren her! ”Things To Do In Lehre” byr på mer av samme moroa og har blitt anmeldt til 7/10 på Musikknyheter.no og 5/7 på Groove.no som sier: ”Grete Waits møter Willie Nelson på Østeuropeisk bordell”. Her blir det fest!


Kavaleriet henter inspirasjon fra det maritime 1800-tallet og kan by på hard vals og sinte viser. I 2008 ga Kavaleriet ut ”Kaptein Pram” som er deres første EP. Dette blir en heftig reise på et stort og bølgende hav med skranglete kassegitar, vrengt kontrabass og hardtslående trommer som lyder som muskedundersalver! Hiv og hoi!

Bill. kr 100,- + bill.avg. 18 år leg.


Vi lover også en liten release av vår beskjedne – men vakre DVD «Kavaleriet -live ombord SS Christian Radich 2010». Kast loss!

facebook

Røyafestivalen!

9. september, 2010 av Erik

Hva er bedre enn å fylle fredagskvelden med dikt og musikk?

Vi spiller på Røyafestivalen i morgen (fredag 10. sept.), og gleder oss skikkelig! Det kommer til å bli hardt, fengende og dansbart fra første tone. Det står både vals og viser på programmet, men også denne gangen vil det kunne bære preg av vrede og smerte. Med mye godt på programmet er det god grunn til å legger fredagskvelden til Røyafestivalen på Mir.

KAVALERIET skal rocke som to og firti Janitsjarmusikanter!


Månefestivalen – Fredrikstad

3. august, 2010 av Erik

Kavaleriet besøkte Månefestivalen i gamlebyen i Fredrikstad 25. Juli. Vi kunne ha klaget over å ha blitt innlosjert i festningsbyens gamle artillerigård, da Kavalerigården hadde vært å foretrekke, men selv dette viste seg å bli meget bra. Ellers var festivalen pakket med god stemning, og det var et bra opphold og en artig konsert for oss. Med allsang på Kapteinens kommando «Sett Seil!» var vi også godt fornøyd med det mannskap som hadde møtt opp. Vi håper vi får se gamlebyen igjen.

Kavaleriet på Månefestivalen 2010 - Fredrikstad

Foto: Rolf BangFoto: Sirnes Foto


Flere bilder på facebook.