John Dee 25.november!

13. november, 2010 av Kjetil


Torsdag 25.11.10 John Dee
LADY MOSCOW + KAVALERIET
Inspirert av country, americana og rock med innslag av balkanske rytmer og tradisjonell folkemusikk har Lady Moscow gjort seg bemerket som et fantastisk liveband. Debutalbumet ”Barrel Dance” kom i 2008 og nå er endelig oppfølgeren her! ”Things To Do In Lehre” byr på mer av samme moroa og har blitt anmeldt til 7/10 på Musikknyheter.no og 5/7 på Groove.no som sier: ”Grete Waits møter Willie Nelson på Østeuropeisk bordell”. Her blir det fest!


Kavaleriet henter inspirasjon fra det maritime 1800-tallet og kan by på hard vals og sinte viser. I 2008 ga Kavaleriet ut ”Kaptein Pram” som er deres første EP. Dette blir en heftig reise på et stort og bølgende hav med skranglete kassegitar, vrengt kontrabass og hardtslående trommer som lyder som muskedundersalver! Hiv og hoi!

-

Bill. kr 100,- + bill.avg. 18 år leg.

-

Vi lover også en liten release av vår beskjedne – men vakre DVD “Kavaleriet -live ombord SS Christian Radich 2010″. Kast loss!

-

facebook

Skriv svar